O nama

 

Exterra Pharma obiteljska je tvrtka osnovana 2019. godine. Ideja o potpuno prirodnom ulju koje može zamijeniti veliki broj sintetskih lijekova, a da pritom ne liječi samo simptome nego da blagotvorno djeluje na cjelokupni tjelesni balans, pobudila je zanimanje za CBD-om kod dvoje studenata medicine iz ove obitelji s dugogodišnjom tradicijom medicinarstva. Dodatno istraživanje i otkrivanje velikog potencijala CBD-a za zdravlje te izmjena zakona iz 2019. godine kojom je uzgoj Industrijske konoplje u Republici Hrvatskoj olakšan i pojednostavljen bili su dovoljna motivacija za početak naše priče.

Konoplju uzgajamo na više lokacija diljem Lijepe Naše. Naša poslovna politika je da što manje posla "outsourceamo" odnosno što je više moguće radimo sami te kada je potrebno surađujemo s lokalnim stanovništvom. Zbog takvog pristupa možemo garantirati predanost u radu i visoku kvalitetu svakog segmenta proizvodnje od sadnje pa do pakiranja proizvoda.

 
 

Velika koncentracija znanja i stručne spreme te korištenje najnovije tehnologije omogućuju nam proizvodnju vrhunskih domaćih CBD proizvoda. Cilj našeg poduzeća nije ekonomija razmjera već visoka kvaliteta proizvoda i stvaranje bliskog odnosa sa našim kupcima.

Logo Exterra pharme dosljedno oslikava našu misao vodilju, a to je stvaranje jasne slike o Industrijskoj konoplji i CBD-u kao budućnosti medicine i terapeutike te razbijanje potencijalnih predrasuda o toj biljci.

 
Exterra Pharma